Google Klantenservice

© 2016 by Travel agency 

Hoe wachtwoord op sites en apps met Google te beheren en op te slaan?

2020-09-29 12:35

author

Google Contact, Google Helpdesk, Contact Met Google, Google Bellen, Google Ondersteuning Bellen, Google Telefoonnummer,, Google 0800 Nummer, Telefoonnummer Google, Klantenservice Google, Google Bellen Nederland, Helpdesk Google, Contact Opnemen Met Google, Google Play Klantenservice Bellen, Google Helpdesk Bellen, Google Ondersteuning Nederland, Contact Google, Google Telefoonnummer Nederland, Google Nummer, Google Telefoon Nederland, Google Klantenservice, Bellen Google, Google Bellen Nummer, Telefoon Google, Google Account Herstellen, Google Contact Opnemen,

Hoe wachtwoord op sites en apps met Google te beheren en op te slaan?

Heeft u tijd verspild met het steeds opnieuw invoeren van de inloggegevens van dezelfde accounts, websites en apps? Wist u van de AUTOFILL-wachtwoordfaciliteit

Heeft u tijd verspild met het steeds opnieuw invoeren van de inloggegevens van dezelfde accounts, websites en apps? Wist u van de AUTOFILL-wachtwoordfaciliteit die Google biedt? Als dit niet het geval is, is het een functie waarmee gebruikers hun accountgegevens kunnen opslaan op hun Google Chrome-account voor snelle toegang tot hun geselecteerde apps en sites, standaard is de functie meestal ingeschakeld, maar als u toevallig niet AAN was, gebruikt u de genoemde stappen hier om het in te schakelen en ook om het wachtwoord voor andere sites en apps te beheren.
Contact Opnemen Met Google voor meer informatie.


STAPPEN OM WACHTWOORD OP SITES EN APPS TE BEHEREN EN OP TE SLAAN MET GOOGLE

 

 • Open uw Google Chrome-webbrowser op een computer of een gewenst apparaat.
 • Ga nu met de muis naar de optie GOOGLE CHROME AANPASSEN EN BEDIENEN in de rechterbovenhoek. Deze wordt weergegeven met drie stippen.
 • Er verschijnt een vervolgkeuzemenu, scroll naar beneden en selecteer de optie INSTELLINGEN in de lijst, meestal de op een na laatste optie.
 • Het instellingenmenu wordt op het hele scherm geopend. Selecteer nu in de linkerhoekbalk de optie AUTOFILL.
 • Ga met je muis naar de optie PASWOORD en klik op de pijl in de rechterhoek ervan.
 • Hierdoor wordt een groot menu geopend met alle websites waarvan het wachtwoord is opgeslagen door Google Chrome.
 • Ga met de muis naar de optie AANBIEDEN OM WACHTWOORD OP TE SLAAN en klik op de schakelaar aan de rechterkant om deze optie AAN te zetten. Dit zal u vragen om het wachtwoord op te slaan wanneer een wachtwoord wordt ingevoerd op een app of site.
 • Schakel nu de optie AUTOMATISCH AANMELDEN in door op de schakelaar te klikken, dit zal u helpen om automatisch in te loggen op de apps en sites waar uw wachtwoord is opgeslagen.
 • Onder deze twee opties vindt u de lijst met sites en applicaties waar u uw accountwachtwoord heeft opgeslagen.
 • U kunt met de muis naar de sites en applicaties gaan, klikken op DRIE PUNTEN die ernaast beschikbaar zijn om toegang te krijgen tot de instellingen, en het wachtwoord verwijderen of kopiëren voor eigen gebruik.
 • U kunt deze instelling ook gebruiken om details over uw gebruikersnaam, wachtwoord en naam van de site te krijgen.
 • Klik op het EYE-pictogram naast het wachtwoord om het opgeslagen wachtwoord te zien.
 • Als u wordt gevraagd om uw apparaatwachtwoord in te voeren, vul het dan verkeerd in om toegang te krijgen tot deze informatie.


Als je hier nu verder over wilt of een andere vraag hebt met betrekking tot je google-account of google chrome, Telefoonnummer Google nu door ons hulplijnnummer te bellen of met ons te chatten. Onze hulplijnnummers zijn 24 uur per dag actief om uw vragen op elk uur op te lossen.

 

Lees ook deze blog: Hoe verwijder je incompatibele apps die ervoor zorgen dat Google niet meer werkt?