Google Klantenservice

© 2016 by Travel agency 

Hoe kunt u meerdere Google-accounts op de juiste manier beheren?

2020-06-10 12:33

author

Google, Klantenservice, Google Contact, Google Helpdesk, Contact Met Google, Google Bellen, Google Ondersteuning Bellen, Google Telefoonnummer,, Google 0800 Nummer, Telefoonnummer Google, Klantenservice Google, Google Bellen Nederland, Helpdesk Google, Contact Opnemen Met Google, Contact Google Nederland, Contact Google, Google Telefoonnummer Nederland, Google Nummer, Google Telefoon Nederland, Google Klantenservice, Bellen Google, Google Bellen Nummer,

Hoe kunt u meerdere Google-accounts op de juiste manier beheren?

Hoe kunt u meerdere Google-accounts op de juiste manier beheren?

We zijn allemaal op de hoogte van de opmerkelijke diensten en applicaties die Google ons biedt en om toegang te krijgen tot die apps hebben we allemaal een Google-account nodig dat zeker een noodzaak is geworden. Het maakt niet uit hoe lang u het specifieke account gebruikt, de ene of de andere keer moet u een expert benaderen om meer te weten te komen over bepaalde complexe functies en hun gebruik. De meest voorkomende vraag van een groot aantal gebruikers is hoe een persoon meerdere Google-accounts op de juiste manier kan beheren. Ben je ook van plan om van hetzelfde probleem of een andere zorg af te komen met betrekking tot dit account? Neem dan altijd en overal Contact Google helpdesk nummer +31-205320396.


Stappen om meerdere Google-accounts te beheren zijn als volgt: -

  • Het eerste en belangrijkste dat u moet doen, is elk account op de juiste manier opschonen.
  • En log vervolgens in op Chrome met het primaire account dat u het meest gebruikt.
  • Zorg ervoor dat u met hetzelfde account bent ingelogd bij Google en Chrome.
  • Daarna moet u een apart profiel van uw secundaire account maken.
  • Zorg ervoor dat u bent ingelogd op het Google-account via het secundaire profielvenster.
  • U kunt ook uw accounts aanpassen en ook schakelen tussen de meerdere accounts.

 

Dit zijn enkele instructies om eenvoudig meerdere Google-accounts te beheren. Indien bovenstaande stappen geen bevredigende resultaten opleveren, neem dan zo snel mogelijk Bellen Google. Hier zijn we uitgerust met het professionele en geautoriseerde team van technici die allemaal jarenlange ervaring hebben in het omgaan met vragen van klanten en deze zonder vertraging oplossen. U kunt rechtstreeks met ons spreken via telefoongesprekken, live-chats en e-mails, afhankelijk van uw gemak en voorkeur. We begrijpen de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd volledig, daarom behandelen we uw bezorgdheid als onze hoogste prioriteit. Dus denk er niet langer over na en neem direct contact met ons op.

 

Lees ook deze blog: Hoe kan ik Google-geschiedenis op een desktop op een snelle manier controleren?